Om Select Beauty

Hos Select Beauty er vi lidenskapelig opptatt av skjønnhet og mener derfor at kundene våre kun fortjener de aller beste produktene markedet har å tilby.


Vi startet vår reise med en enkel visjon; å tilby markedsledende produkter for kvalitetsbevisste vippesalonger, skjønnhetssalonger, vippeteknikere og stylister. For deg betyr det at det aldri har vært enklere å imøtekomme kundens forventninger om perfekte vipper.


Våre produkter er håndplukket, nøye utviklet og testet gjentatte ganger før de går i produksjon. Her finner du alt fra Last Lift Kits til våre spesialutviklede vippelim, hvor hver komponent er designet for å sikre et enestående resultat.


Vi er stolte over å være en totalleverandør og pålitelig partner for profesjonelle aktører innenfor vippeextensions, vippepleie, vippeløft og brynstløft.


Men, Select Beauty handler ikke først og fremst om produktene – men kundene vi tjener. Vi forstår at kundene våre ikke er på utkikk etter «enda flere skjønnhetsprodukter», men en partner de virkelig kan stole på. En partner som lever premium kvalitet til konkurransedyktige priser.


Vår nettside og kundeservice er designet for å gi deg all informasjonen og støtten du trenger – enten du er en erfaren stylist eller gjør din aller første bestillingen.


Har du spørsmål, ikke nøl med å sende oss en e-post på kontakt@selectbeauty.no


Velkommen til Select Beauty.